Bakraçboz İlkokulu

Telefon : 0 378 233 1115
WEB https://bakracbozilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KOZCAĞIZ BELDESİ KAVLAKLIK MAH. BARKAÇBOZ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 65 MERKEZ / BARTIN
VİZYON : Vizyonumuz,Eğitimin her alanında başarılara imza atan bir okul olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz, Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla; özgüveni gelişmiş, kendine saygısı olan, çevresiyle iyi ilişkiler kuran, zihinsel, bedensel, psikolojik gelişimlerini tamamlamış, akademik başarısını en üst seviyeye çıkaran bireyler yetiştiren; teknolojiyi kullanan, velilerle işbirliği içinde olan, kaliteli ve çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 09:00 14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuza öğretmen servisi yoktur.Merkezden Kozcağız Beldesine dolmuş bulunmaktadır.
Ulaşım : Toplu Taşıma Araçları
Yerleşim Yeri : Beldeye bağlı bir mahalledir. Beldeye olan uzaklığı 3 km dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kozcağız Beldesine Uzaklığı 5 Km, Bartın İl Merkezine Uzaklığı 21 KM dir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 1 anasınıfı 4 sınıf öğretmeni 1 ingilizce 1 müdür yardımcısı 1 müdür kontenjanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :